Se Lukas Graham synge en inderlig version af julesangen ‘Here (For Christmas)’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lukas Grahams julesang ‘Here (For Christmas)’ er skrevet og dedikeret til forsangerens barndomsven William, der sidste år tog sit eget liv. Det er altså en sang om, at selv om man i julen samles med venner og familie, så er det også en tid, hvor man savner dem, man har mistet.

Dét budskab skinner tydeligt igennem i en ny liveversion, som Lukas Forchhammer har lavet med Youtube-kanalen The Eye. Her er det musikalske akkompagnement skrællet helt ned, og fokus er altså helt og holdent på Forchhammers inderlige levering.

Lukas Graham giver blot én koncert i København i hele 2020, mens gruppen også er at finde på Tinderbox og NorthSide.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af