Billie Eilishs James Bond-sang er ude i morgen – hør mini-teaser

Billie Eilishs James Bond-sang er ude i morgen – hør mini-teaser
Billie Eilish på Glastonbury i juni. (Foto: Leon Neal/Getty Images)

Vi kan snart ikke vente længere, og det skal vi heldigvis heller ikke, for natten til fredag (helt præcist kl. 01.00 dansk tid) udkommer Billie Eilishs temasang til den nye James Bond-film ‘No Time to Die’. Det bekræfter hun på Instagram.

I opslaget er der en lille animation af titlen – sangen deler titel med filmen – plus en ultrakort forsmag på, hvordan singlen kommer til at lyde. De få sekunder med klavertoner skruer blot forventningerne yderligere i vejret og gør det endnu sværere at få armene ned over Eilishs indtog i Bond-universet.

Sangen er som altid blevet til sammen med bror Finneas, og deres succes blev senest cementeret ved årets Grammy Awards, hvor de dominerede og vandt fem priser for blandt andet årets album og årets producer.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af