Post Malone annoncerer Nirvana-hyldest – livestream i morgen aften

Post Malone annoncerer Nirvana-hyldest – livestream i morgen aften
Post Malone. (Foto: Santiago Bluguermann/Getty Images)

Der er dem, der keder sig i hjemmekarantæne-tiden. Og så er der Post Malone.

Post Malone, der for et par uger siden hyggede sig ved at invitere sine kendisvenner til virtuel beer pong-turnering, har netop annonceret, at han i morgen er klar med en Nirvana-hyldest, der kan livestreames via YouTube.

Annonceringen landede via en lille YouTube-teaser, hvor Posty i et tidligere live-klip blænder op for lidt smadret, lidende grunge-inspireret stemning bag sin guitar på scenen.

Postys Nirvana-lidenskab har tidligere resulteret i covers af ’All Apologies’ og ’Lithium’. Også i hans ansigt kan fanboy-tendensen spottes i ’Stay Away’-tatoveringen over hans ene øjenbryn, der refererer til Nirvana-nummeret af samme titel fra 1991-albumklassikeren ’Nevermind’.

Post Malones Nirvana-hyldest går live via hans YouTube-kanal i morgen aften den 24. april klokken 6:00 pm EST – det vil sige klokken 00.00 dansk tid (hvilket jo betyder, det strækker sig over natten til lørdag den 25. april).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af