Barselona fortsætter den kølige rockstjernestil på ‘Min eneste rus’

Barselona fortsætter den kølige rockstjernestil på ‘Min eneste rus’
Barselona.

Det er et nyt Barselona, vi møder her i 2020. Stilen er kølig, æstetikken sort/hvid, musikken mindre bekymringsfrit poppet og hele udtrykket mere frygtløst. Som duoen selv erkendte, da vi interviewede dem for nyligt i forbindelse med singlen ‘1 dag er vi 1 minde’, er de blevet mere rockede, modne og ikke mindst modige.

De fortsætter stilen på ‘Min eneste rus’, der ligesom ‘1 dag er vi 1 minde’ udgør et perfekt roadtrip-soundtrack – med en nærmest The Cardigans-flirtende stemning af at køre mod solopgangen uden at se sig tilbage.

»Det korte sus kan aldrig slå den lange lykke på den lange bane / du er min eneste rus«, synger Rud Aslak. »Du er det eneste, jeg kan bruge uden at misbruge«.

Tematikken er en variant af den velkendte fremstilling af kærlighed som rus (eller er det omvendt?), men i Barselonas hænder, der håndterer emnet så elegant og cool, virker det mere klassisk end kliché.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af