Surprise: Taylor Swift udgiver nyt album i nat

Surprise: Taylor Swift udgiver nyt album i nat
Taylor Swift. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Taylor Swift skulle have brugt det meste af 2020 på en omfattende verdensturné, der blandt andet skulle have bragt hende forbi Roskilde Festival.

Corona kom som bekendt i vejen for de planer, men den verdenskendte popstjerne har brugt karantænen på at indspille et nyt album, ‘Folklore’, der udkommer i nat ved midnat.

Albummet, der består af 17 numre, er blevet til i samarbejde med blandt andre Bon Iver, der medvirker på en sang, The Nationals guitarist Aaron Dessner og Swifts tidligere samarbejdspartner Jack Antonoff.

»De fleste af mine planer for sommeren gik i vasken, men der skete til gengæld noget, jeg ikke havde planlagt, og det er mit ottende album ‘Folklore’«, skriver Swift blandt andet på Instagram.

»Før i år ville jeg nok have overtænkt, hvornår jeg skulle udgive dette album på det perfekte tidspunkt, men den tid, vi lever i, bliver ved med at påminde mig, at intet er givet. Min mavefornemmelse fortæller mig, at hvis du har lavet noget, du elsker, skal du bare sende det ud i verden«, fortsætter musikeren.

Det er kun 11 måneder siden Swift udgav albummet ‘Lover‘. Siden har hun været aktuel i Netflix-dokumentaren ‘Miss Americana’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af