Kesi og Icekiid skruer op for tempoet på endnu en ny single – hør den bouncy ‘Bowling’

Kesi og Icekiid skruer op for tempoet på endnu en ny single – hør den bouncy ‘Bowling’
Icekiid og Kesi.

En ny dag, en ny single – eller hvad er det helt præcist, Kesi og Icekiid har gang i?

I går kom fællessinglen ‘Get the Bag’, et smooth trap-track, der gik rent ind med personlig historiefortælling, men nu er ‘Bowling’ landet, og her er der skruet en del op for tempoet.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Over et bouncy, houseagtigt afrobeat får vi kølige linjer fra start:

»Jeg si’r touchdown når jeg laver shutdown / de si’r de’ store, men de’ Mickey Mouse / og vi knokler, vi fordobler / they already know we about«, lyder det fra Icekiid, hvis lyd især er dominerende på det her track.

Kesi bakker op og insisterer i nummerets hook på, at »ingen af dem gør så’n her / ikk’ lyv, ikk’ lyv, ikk’ lyv / vi kom for at bowl’ kald det bowling«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har set de to rappere samarbejde før, blandt andet på ‘Øjne på mig’ fra Icekiids ‘Stamina SZN’-ep fra 2019 samt på ‘Baku’ fra Kesis ‘BO4L’-album, der udkom tidligere år.

Dog ser det ud til, at der er meget mere på vej. Hvis du kigger forbi deres respektive Instagram-profiler, henviser de begge til websitet www.72-timer.dk.

Her finder man et ur, der i skrivende stund tæller ned fra 37. time. Hvad mon der venter på den anden side af den nedtælling?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af