Premiere: Bathshebas ‘Lost Your Mind’ får nyt liv i underjordisk livesession

Premiere: Bathshebas ‘Lost Your Mind’ får nyt liv i underjordisk livesession
Bathsheba. (Foto: Nicoline Thim)

Bathshebas diskografi er endnu lille, men dog imponerende, og på fire popsingler i løbet af 2020 har hun udvist både potentiale og alsidighed. Derfor kårede vi hende også til Soundvenue Springer tidligere på året.

Hendes seneste single ‘Lost Your Mind’ har nu fået nyt liv i en akustisk livesession, hvor den danske kunstner tager sangens lyrik til den dystre undergrund – bogstavelig talt.

For i videoen befinder hun sig nemlig i de underjordiske gange under koldkrigsmuseet Stevnsfortet, hvor hendes nærværende stemme akkompagneres af simple guitarakkorder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Sangen betyder meget for mig. Den indeholder en masse frustrationer. Originalversionen har en meget pumpet, attitudefyldt produktion, men teksten indeholder en vis smertefuld seriøsitet – og den smerte kommer virkelig til sin ret i den akustiske version«, udtaler Bathsheba i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af