Britney Spears’ søster implicerer Elon Musk i en serie af katte-dødsfald

Britney Spears’ søster implicerer Elon Musk i en serie af katte-dødsfald
Michael Loccisano/Getty Images (Foto: Jamie Lynn Spears, 2016)

Britney Spears’ søster, skuespilleren og sangeren Jamie Lynn Spears, er ikke fan af Elon Musk og hans Tesla-imperium.

Det gjorde hun klart over weekenden, hvor hun på Instagram bebrejdede milliardæren og hans lydløse elbiler for at være hovedårsag til hendes kattes død.

»Vi har nu mistet jeg ved ikke hvor mange katte, fordi de ikke hørte Teslaen komme fræsende. Det er virkelig hjerteknusende og tragisk for alle involveret«, sagde Spears i videoen, der siden er blevet slettet.

Hun gik så vidt som at kalde Tesla-bilen for »den hemmelige kattedræber« og kommer med en klar anbefaling til Musk om at installere bilerne med en advarselslyd for dyr, så »de ved, at noget er ved at ske« og dermed kan undgå tragedien.

Hun afsluttede videoen med at påpege, at Musk nu skylder hende nogle katte. Siden har hun dog taget tech-mogulen til nåde og klargjort, at Tesla ikke var ansvarlig for hendes kattes død og at »brugerfejl unægtelig har været involveret«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af