Drake antyder, at han rent faktisk blev tilbageholdt af politiet i Sverige

Drake antyder, at han rent faktisk blev tilbageholdt af politiet i Sverige
Drake. (Foto: PR)

Noget tyder på, at der var hold i sidste uges rygter om, at Drake var blevet tilbageholdt af politiet i Stockholm.

Rapperen har netop delt en række billeder fra sin begivenhedsrige ferieuge på Instagram og her fremgår et officielt politidokument udstedt af det svenske politi, der antyder, at han rent faktisk kom på kant med loven.

Drakes hold var ellers hurtige til at afvise rygterne i sidste uge, mens det svenske politi heller ikke ville kommentere sagen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På billedet kan man se politidokumentet, der har titlen »information for dem, der er mistænkt for kriminalitet og efterfølgende er blevet tilbageholdt«. Herunder bliver ens rettigheder oplistet.

Det vides ikke, hvorfor Drake blev tilbageholdt eller hvor lang tid, episoden varede. Ifølge DJ Akademiks, der var først med historien, skyldtes tilbageholdelsen en mistanke om besiddelse af marijuana.

Drake udgav sidste måned house-albummet ‘Honestly, Nevermind’, der fik en noget blandet modtagelse, blandt andet her på sitet, hvor vi kvitterede med tre stjerner. På Instagram kan man se, at Drake i øjeblikket prøver albummet af i oplagte rammer på Ibiza.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af