Rihanna afslører detaljer om Super Bowl-optræden – og det kommende album

Rihanna afslører detaljer om Super Bowl-optræden – og det kommende album
Rihanna. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Efter en længere tids pause vender Rihanna for alvor tilbage til musikscenen i weekenden, når hun optræder foran millioner af tv-seere under Super Bowl-halvlegen.

I et interview med Apple Music teaser Rihanna for den kommende optræden, der bliver et 13 minutters set med hits fra hendes bagkatalog.

Og det har været udfordrende at få plads til alle hendes bangers på så kort tid, fortæller Rihanna. Hun siger blandt andet, at der er »omkring 39 versioner af sætlisten i øjeblikket«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Havde man troet, at Super Bowl-optrædenen var lig med ny musik fra Rihanna, bliver man umiddelbart skuffet.

Popstjernen kommer kort ind på, hvad fremtiden bringer af ny musik, og her lyder hun i høj grad som en, der var ved at starte fra bunden.

»Musikalsk føler jeg mig åben. Jeg er åben over for at udforske, opdage og skabe ting, der er nye, anderledes, off, mærkelige, og som måske ikke kommer til at give mening for mine fans og de folk, der kender den musik, jeg har udgivet. Jeg vil bare gerne spille og have det sjovt med musikken«, siger hun ifølge Stereogum.

I løbet af de seneste fem år har der ellers løbende været forlydender om, at Rihanna faktisk allerede var i gang med at arbejde på sit niende studiealbum.

Rygterne har blandt andet svirret om et dancehall-album i 2018, og i 2019 kunne man høre, at Rihanna var »supertæt på at være færdig« med sit album.

Men noget tyder altså på, at hun nu starter fra bunden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af