Keith Urban har afsløret Phoebe Bridgers’ nye kæreste – nu siger han undskyld

Keith Urban har afsløret Phoebe Bridgers’ nye kæreste – nu siger han undskyld
Phoebe Bridgers. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Countrystjernen Keith Urban sender nu en undskyldning til Phoebe Bridgers, efter at han for nylig kom til at afsløre hendes forhold til komikeren Bo Burnham.

Rygterne har svirret på Twitter og TikTok i månedsvis om, at Bridgers skulle have fundet sig en ny kæreste efter sit nylige brud med ‘Normal People’-stjernen Paul Mescal, men indtil nu har hun og Burnham holdt relativt lav profil.

Det lavede Urban imidlertid om på, da han i sidste måned uploadede en TikTok-video fra Taylor Swifts misundelsesværdige ‘Eras’-turné, hvor han og hustruen Nicole Kidman danser backstage til ‘1989’-hittet ‘Style’.

Med på denne turné var som bekendt også Bridgers, der i løbet af foråret stod for opvarmningen til Swifts tre timer lange maraton-koncert, og i baggrunden af videoen kan man – hvis man kigger godt efter – se hende danse med Burnham, inden de kaster sig ud i et kys.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@keithurban

we love ya @Taylor Swift 🫶 #erastour

♬ Style – Taylor Swift

Dette klip er selvfølgelig ikke gået Twitters næse forbi, og nu har Urban kommenteret sagen i et nyt interview med Entertainment Tonight, hvor han gjorde det klart, at det bestemt ikke var hans intention af afsløre romancen.

»Åh, jeg har indset det. Phoebe, jeg er så ked af det«, lyder det blandt andet fra den 55-årige countrysanger, som tydeligvis har dårlig samvittighed. »Det føltes meget akavet. Jeg havde det skidt med det. Vi nød bare koncerten. Du ved aldrig, hvad der kommer til at ske«.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Swifts ‘Eras’-turné skaber overskrifter for andet end musikken. Det var nemlig også Matty Healys optræden på netop denne turné, der for alvor satte gang i rygterne om hans forhold til Swift.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af