Billie Eilish er ikke fan af tre timer lange koncerter: »Det er bogstaveligt talt psykotisk«

Billie Eilish er ikke fan af tre timer lange koncerter: »Det er bogstaveligt talt psykotisk«
Billie Eilish. (Foto: PR)

Når Billie Eilish drager på turné med sit nye, tredje album ‘Hit Me Hard and Soft’, skal man ikke forvente maratonkoncerter. Det forklarede popikonet ifølge Consequence, da hun for nyligt chattede med sine fans på platformen StationHead.

Her spurgte en fan, om Eilish ville spille hele det nye album til sine kommende koncerter.

»Det kan jeg ikke«, svarede Eilish. »Min koncert ville ligesom være en million år lang. Hvis jeg gjorde det, ville jeg være nødt til at droppe alle andre sange, jeg har – så jeg bliver nødt til at vælge, folkens. Men jeg kommer til at spille de fleste af sangene fra albummet«.

Bagefter delte Billie Eilish sine tanker om koncerter, der varer tre timer. Hun er ikke begejstret for fænomenet.

»Jeg kommer ikke til at lave en tre-timers koncert. Det er bogstaveligt talt psykotisk«, sagde hun.

»Ingen har lyst til det. I har ikke lyst til det. Jeg har ikke lyst til det. Jeg har ikke engang lyst til det som fan. Min yndlingsartist i hele verden, jeg kommer ikke til at forsøge at høre dem i tre timer«.

På sin kommende verdensturné lægger Billie Eilish vejen forbi danske Royal Arena to gange.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af