Sabrina Carpenter forsvarer sine »super liderlige« tekster i nyt interview

Sabrina Carpenter forsvarer sine »super liderlige« tekster i nyt interview
Sabrina Carpenter. (Foto: Joseph Okpako/WireImage)

Sabrina Carpenter er ret sjofel fra tid til anden. Ikke kun i sine sangtekster, men også i sin ageren på sociale medier, og især til sine koncerter, hvor hun improviserer en ny beskidt outro, hver gang hun optræder med det flirtende hit ‘Nonsense’.

Hitmageren er for nylig blevet interviewet af Rolling Stone, og her falder emnet blandt andet på disse meget seksuelt ladede momenter – og på dem, der måtte kritisere den tidligere Disney-stjerne for at være for vulgær.

»Da jeg var yngre, tror jeg nærmest, jeg følte mig presset til at skrive om mere voksne emner, fordi folk omkring mig var sådan ‘det her er noget, der er cool, og det, der virker’. Jeg gjorde det ikke, før det rent faktisk var autentisk for mig«, fortæller hun i interviewet og fortsætter:

»Disse ægte øjeblikke, hvor jeg bare er en 25-årig pige, der er super liderlig, er lige så ægte, som når jeg gennemgår hjertesorg, har det forfærdeligt, og ikke føler, at jeg er en person«.

Sabrina Carpenter har senest udgivet singlen ‘Please Please Please’, der for tiden figurerer helt oppe i de øverste lag af hitlisterne – side om side med hendes foregående single, monsterhittet ‘Espresso’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af