De bedste støjreducerende høretelefoner – ifølge tech-eksperten

Purchase har spurgt en vaskeægte technørd ind til det bedste værn mod verden. Her er hans bud på de fem bedste hørebøffer med noise-cancelling.
De bedste støjreducerende høretelefoner – ifølge tech-eksperten
Foto: Bang & Olufsen

Nogle gange må verden gerne må tie stille. Sådan helt stille. Når din nabo på læsesalen nægter at reagere på sin fløjtende næse. Når din deadline på arbejdet konstant forstyrres af knevrende kolleger. Og når flystøjen er ved at blæse hjernen ud på dig.

Et par høretelefoner med noise cancelling er din ven i nøden. Men hvilke skal man vælge, når man bare gerne vil kunne dyrke sin introverte lydoplevelse?

Der findes efterhånden en lang række producenter, som har regnet ud, hvordan man laver bøffer med støjreduktion. Men kvaliteten af både lyd og støjreduktionen varierer, fortæller Rasmus Elm Rasmussen, der er tech-skribent på magasinerne Alt om DATA og Datatid TechLife. Her guider han til fem af de allerbedste på markedet lige nu.

Bose

Bose Noise Cancelling 700

»Bose anses normalt som kongen af noise cancelling. Konkurrencen er dog blevet hård den senere tid, og med Noise Cancelling 700 kæmpes der hårdt for at bevare tronen. Designet er lidt specielt med hovedbøjlen uden på ørekopperne, og batterilevetiden er ikke imponerende. Men de sidder godt på hovedet, lyden er flot og så er støjreduktionen, som kan justeres i styrken, i den absolut bedste klasse«.

Bang & Olufsen

B&O H9i

»Sidder man på eksempelvis en læsesal, er det ikke helt lige så vigtigt, at hovedtelefonerne har perfekt støjreduktion, for der er jo stille i forvejen. Det er derimod ret vigtigt, at musikken holder sig inde i hovedtelefonerne, så alle dem, som sidder omkring dig, ikke er tvunget til at lytte med. Og det gør den med B&O H9i. De har ikke markedets bedste støjreduktion, og batterilevetiden er middelmådig, men lyden er lækker, og så er de lavet i ægte læder, så ørene kan ånde«.

Sony

Sony WH-1000XM3 

»Sonys hovedtelefoner leverer den absolut bedste støjreduktion. Derfor er de særligt gode til eksempelvis flyrejsen. Du føler, at du sidder i et stille kloster, mens flyet buldrer derudaf. Hovedtelefonerne er endda i stand til at tilpasse støjreduktionen til dine ører og kabinetrykket, så de dæmper helt optimalt. Lyden i hovedtelefonerne er fantastisk, batteritiden er god, og der er masser af fine funktioner i den tilhørende app«.

Sennheiser

Sennheiser MB 360 UC

»Et no-nonsense headset i stilrent sort design med rigtig glimrende støjreduktion. Det, der gør det særlig egnet til kontoret, er, at det kommer med en UC-dongle til din PC, så de integreres perfekt med Skype og andre professionelle løsninger til videosamtaler med mere. Lyden er udmærket, uden at overrumple, mens udvalget af funktioner er relativt begrænset. Batterilevetiden er dog fin og prisen rigtig fornuftig«.

Jabra

Jabra Elite H85

»Et veldesignet headset, der går lige godt til jakkesættet som til t-shirt og sneakers. Lyden er forrygende, batteritiden lang og støjreduktionen rigtig god. Headsettets helt store trumf er, at det selv kan finde ud af at slå støjreduktionen til og fra, ligesom det kan lukke lyd ind, når du vil høre trafikken omkring dig. Den medfølgende app har nemlig smart teknologi, som kan registrere, om du sidder på kontoret, går rundt i byen eller pendler med tog og bus«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af