Kameraerne frem: Deltag i en tech-premiere til WhoMadeWhos Roskilde-koncert

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Normalt er det meget omdiskuteret, om smartphonen eller kameraet skal blive i lommen, når man er til koncert. Ikke til WhoMadeWho’s koncert på Roskilde. Her opfordres du ligefrem til at tage telefonen frem.

I samarbejde med LiveTake vil WhoMadeWho sikre, at den rystede videosnas af deres koncert, du kommer hjem med på din smartphone i det mindste ikke lyder som en vaskemaskine med mursten i. Med appen LiveTake kobler de nemlig automatisk dit videoklip med den knivskarpe lyd fra scenen og af publikum. Og så kan man faktisk lige pludselig leve med din epileptiske filmteknik.

Du skal bare downloade appen til iPhone, så kan du tilmelde dig til koncerten og modtage eksklusivt indhold fra bandet. Under koncerten kan du skyde løs lige så tosset du vil. Live-lyden ligger klar cirka en time efter koncerten og så klarer LiveTake resten. Du kan selv regulere videoens længde og lydniveauet fra publikum, inden du deler din video.

I appen kan du også se andres videoer og kommentere på dem, mens du samtidig har mulighed for at score en billet til næste års Roskilde Festival, hvis du uploader den via LiveTake.

WhoMadeWho spiller lørdag kl. 16.00 på Arena.

Læs også: Roskilde Festival: Damon Albarn i front for vanvittigt lineup til Africa Express-koncerten

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af