‘Serial’ tager sagen fra første sæson op igen – for en stund

‘Serial’ tager sagen fra første sæson op igen – for en stund

Selvom ‘Serial’s anden sæson er i fulde omdrejninger tager podcastens rorgænger Sarah Koenig sagen fra første omgang op igen. Det sker fordi morddømte Adnan Syed, der var omdrejningspunktet for sæson 1, får sin sag for en høring i retten.

Det vil Sarah Koenig og co. dække tæt i de næstkommende dage i form af daglige podcasts på deres site eller iTunes. Du kan høre om høringens første dag nu – hvor de blandt andet præsenterer nye beviser i sagen for retten.

I et nyhedsbrev understreger Sarah Koenig, at det ikke drejer sig om en ny retssag, men det der i amerikansk jura-mumbojumbo hedder en petition – det vil sige den sidste udvej, når man har brugt alle sine andre appel-kort i bunken.

Sarah Koenig skriver ligeledes i nyhedsbrevet, at Adnan Syed har anmodet om denne høring helt tilbage i 2010 – længe før ‘Serial’ var verdens mest lyttede podcast.

Læs også: Første afsnit af ‘Serial’ sæson 2 kan nu hentes og streames

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af