Skab kollektive Spotify-playlister direkte i Facebook Messenger

Skab kollektive Spotify-playlister direkte i Facebook Messenger

Spotify fjernede for nylig deres – ikke synderligt benyttede – chatfunktion i streamingtjenesten. I stedet har de fokuseret på at bringe nye funktioner til deres udvidelse i Facebook Messenger. De har netop introduceret muligheden for direkte i Facebook Messenger at lave en kollektiv playliste på Spotify.

Det er et rimelig genialt værktøj, hvis du for eksempel skal holde en privatfest, skal på roadtrip eller på festival.

Den virker ved at trykke på +-ikonet i en gruppechat, trykker opret playliste og navngiver den. Derfra kan alle i chatten tilføje numre til listen uden at forlade Messenger. Det gælder selv personer, der ikke har en Spotify-konto.

Du kan se, hvordan det virker herunder.

Læs også: De stærkeste, konstant opdaterede hiphop-playlister på Spotify

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af