Trailer: ’Hell & Back’ er kulsort og stjernespækket humor uegnet for børn

»You spend too much time fucking your hand«, erklærer en krognæset spåkonge til en overvægtige teenager – og med ét forstår man pludselig, hvorfor ovenstående trailer er blevet erklæret ’uegnet for børn’.

’Hell & Back’ er en løssluppen og grovkornet stop-motion-komedie om tre venner, der efter at have fået fingrene i en mystisk bog om djævelen pludselig befinder sig i helvede. Her hersker den rødhudede, muskuløse og behornede Satan, der minder ikke så lidt om helvedes dramadronning fra ’South Park’, og som drengene må undslippe for enhver pris.

T.J. Miller – måske bedre kendt som Erlich Bachman i komedieserien ’Silicon Valley’ – lægger stemme til hovedpersonen Augie, mens blandt andre ’Better Call Saul’-stjernen Bob Odenkirk og Danny McBride fra HBO’s ’Eastbound & Down’ spæder til med de sorthumoristiske indfald blandt birollerne.

’Hell & Back’ er skabt af selskabet ShadowMachine, der også stod bag serien ’Robot Chicken’ – et syret stop-motion-sketchshow, der med sine kulsorte parodier på film- og medieverdenen både har hittet i USA og herhjemme, hvor tv-kanalen 7’eren for nyligt satte serien på tapetet.

Om ’Hell & Back’ nogensinde når de danske biografer, vides endnu ikke, men filmen får amerikansk premiere 2. oktober.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold