Nyt ‘Fantastiske skabninger 2’-sammenklip afslører forbindelsen til Harry Potter

Torsdag den 15. november får anden ombæring i ‘Fantastiske skabninger’-serien med titlen ‘Grindelwalds forbrydelser’ premiere. Og der er ingen tvivl om, at filmen kommer til at trække flere tråde til de historier, vi kender fra Harry Potter-bøgerne, end sin forgænger.

Warner Brothers har udgivet en ny video, som optegner de mange forbindelser mellem de to universer – fra Drømmespejlet til de såkaldte »Deadly Hallows«, som Voldemort siden forsøger at bemægtige sig.

Hvor ‘Fantastiske skabninger 1’ introducerede os for Newt Scamander (Eddie Redmayne) og en ny afkrog af troldmandsverdenen – adskillige år inden Voldemorts vej til magten – tager toeren fat i flere velkendte karakterer.

Filmen udspiller sig umiddelbart efter forgængeren, som sluttede med tilfangetagelsen af den notorisk onde Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Nu er den mesterlige magiker imidlertid flygtet, og er travlt beskæftiget med at samle følgere til sin mission om at få fuldblodstroldmænd til at herske over mugglerne.

Jude Law spiller den unge Albus Dumbeldore, som hverver sin tidligere Hogwarts-elev Scamander til at hjælpe med at bekæmpe barndomsvennen og ærkefjenden Grindelwald.

Læs også: Før ny ’Fantastiske skabninger’-film: Back off fra J.K. Rowling, fans!

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold