Guillermo del Toro sigter efter regulær stjerneparade til sin nye film – bl.a. Bradley Cooper og Cate Blanchett

Guillermo del Toro sigter efter regulær stjerneparade til sin nye film – bl.a. Bradley Cooper og Cate Blanchett
Guiilermo del Toro var sidste års store Oscar-vinder for 'The Shape of Water'.
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Guillermo del Toro er i fuld gang med at sikre et stjernecast til sit første projekt som instruktør, siden han vandt en Oscar for ‘The Shape of Water’, der også vandt hovedprisen for bedste film i 2018.

Ifølge Variety forhandler den mexicanske instruktør lige nu med den dobbelte Oscar-vinder Cate Blanchett om at indtage den ene hovedrolle i den kommende film med titlen ‘Nightmare Alley’. Går det igennem, kommer hun til at spille over for Bradley Cooper, der tidligere på året overtog den mandlige hovedrolle fra Leonardo DiCaprio, som var nødt til at springe fra.

Men del Toro stopper ikke bare der. Ifølge Collider har instruktøren også stjerner som Toni Colette, Rooney Mara, Willem Dafoe, Michael Shannon, Richard Jenkins og Ron Pearlman i sigte til filmen.

‘Nightmare Alley’ er baseret på William Lindsay Greshams true crime-roman af samme navn fra 1946, og lægger sig eftersigende tættere op ad det boglige forlæg end den første filmatisering fra 1947. Filmen udspiller sig i 1940’erne, hvor Cooper spiller en svindler, der teamer op med Blanchetts ligeså korrupte psykiater. Sammen fører de uskyldige bag lyset, indtil de ender med at manipulere hinanden.

Filmen forventes at gå i optagelse til efteråret, og det bliver forhåbentligt med samtlige store A-listers ombord.

Læs også: Guillermo del Toro har 18 færdige manuskripter i skuffen – heriblandt ‘Justice League Dark’ og en ‘Hulk’-pilot

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold