Disney laver ’Bambi’-remake efter ’Løvernes konge’-skabelonen

Disney laver ’Bambi’-remake efter ’Løvernes konge’-skabelonen
'Bambi' fra 1942 får nye klæder i kommende Disney-remake.

Disneys remake-maskine kører på højtryk og er nu ved at udvikle endnu en fotorealistisk bearbejdning af en god gammel klassiker, skriver Variety.

Turen er kommet til ’Bambi’ fra 1942, der skal under samme behandling som blandt andet ’Junglebogen’ og ’Løvernes konge’ de senere år.

The Hollywood Reporter kan fortælle, at ’Bambi’-remaket kommer til at lægge sig klods op af det originale plot, hvori det titulære dådyr bliver venner med en kanin og et stinkdyr, alt imens han bearbejder sin sorg, efter en jæger har slået hans mor ihjel.

Der er endnu ikke fundet en instruktør til projektet, men manuskriptet er afsat.  Æren tilfalder Geneva Robertson-Dworet (’Captain Marvel’) og Lindsey Beer ’(Sierra Burgess Is a Loser’ og det kommende ’Teenage Mutant Ninja Turtles’-reboot).

Siden Disneys ’Alice i Eventyrland’ fra 2010 er 12 af studiets gamle animationsfilm udkommet i liveaction-versioner. Udover ’Bambi’ er yderligere 13 remakes af gamle Disney-klassikere og spinoff-historier under udvikling.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold