Jennifer Lawrence skal medvirke i ‘Real Housewives’-inspireret whodunit

Jennifer Lawrence skal medvirke i ‘Real Housewives’-inspireret whodunit
Jennifer Lawrence i 2022. (Foto: Emma McIntyre/WireImage)

Rian Johnsons ‘Knives Out’-franchise samt hitserien ‘Only Murders in the Building’ har i de seneste år pustet nyt liv i whodunit thrillergenren med deres indviklede mordsager, som får hjernen til at slå kolbøtter.

Nu er Apple Original Films og A24 på vej med deres eget projekt i genren, som bliver et spin på ‘Real Housewives’-miljøet med ingen andre end Jennifer Lawrence i hovedrollen. Det melder Variety.

Filmen som kommer til at gå under navnet ‘The Wives’ vil have sit fokus på en gruppe elite husmødre, som erfarer, at der er en morder i blandt dem. Specifikke plotdetaljer er dog stadig bag lås og slå.

Samtidig er projektet stadig i udvikling, så præcis hvornår selve produktionen vil begynde, er ikke til at sige på dette tidspunkt.

Lawrence producerer selv ‘The Wives’ sammen med Jeremy O’ Harris (‘Slave Play’ og ‘Zola’).

At den 33-årige skuespiller skal spille en vaskeægte desperate housewife er ikke helt uden tilfælde, da hun førhen har udvist stor begejstring for ‘Desperate Housewives’-serien. Hun har såmænd udtalt i et interview med E!, at hun gerne ville give sin Oscar-statuette til castet bag ‘The Real Housewives of Salt Lake City’ for at lave den bedste afslutning på reality-tv nogensinde ifølge hende selv.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘The Wives’ får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af