Ny ‘Inside Out’-serie »er allerede færdig« ifølge Pixar-chef

Ny ‘Inside Out’-serie »er allerede færdig« ifølge Pixar-chef
'Inside Out 2'. (Foto: Disnet/Pixar)

Den enorme succes ’Inside Out 2’ fik ved billetlugerne i sine første to weekender falder på et tørt sted for et økonomisk presset Pixar.

Animationsgiganten afslørede for nylig, at de vil øge deres fokus på allerede succesfulde hits, så halvdelen af de nye film bliver reboots eller spinoffs, mens den anden halvdel bliver originalproduktioner.

Pixars kreative direktør og instruktør på forgængeren ’Inside Out’, Pete Docter, annoncerede også forud for premieren, at de »allerede er færdige« med en ‘Inside Out’-spinoff-serie. I et interview med Entertainment Weekly forklarer Docter, at den rammer Disney+ i løbet af foråret 2025 – dog uden en mere specifik premieredato.

Selvom der ikke blev afsløret mange informationer, løftede Docter sløret for et potentielt handlingsforløb.

»I første film ser vi, hvordan Rileys drømme bliver til. Det forklarer, hvorfor de er så underlige. Vi fortsatte med udforskningen af drømmenes magt, og hvordan de påvirker os i det vågne liv«, forklarer Docter.

Den første ’Inside Out’-film blev en stor kommerciel og kritisk succes, og det ligner, at efterfølgeren er på vej i samme fodspor. Derfor kan man heller ikke bebrejde Pixar for at dykke ned i ’Inside Out’-universet i serieformat.

Efter nogle sløje år rent kommercielt i kølvandet på coronapandemien, kunne det tyde på, at ‘Inside Out 2’ og en spinoff-serie kunne blive det, der vender skuden for det pressede animationsstudie.

’Inside Out 2’ kan ses i biografen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af