Musikere vil støtte op om Time’s Up på Grammy-uddelingens røde løber

Musikere vil støtte op om Time’s Up på Grammy-uddelingens røde løber
Dua Lipa er en af de musikere, der eftersigende støtter op om aktionen
Foto: Markus Pritzi

#MeToo har lidt overraskende ikke haft mange konsekvenser uden for filmbranchen, hvor Harvey Weinstein-afsløringerne fik jorden til at ryste under Hollywood, men heldigvis lader det til, at musikbranchen tydeligt vil bakke op om kampen for ligestilling og mod seksuelle overgreb, når Grammy-uddelingen løber af stablen i New York på søndag.

»Vi er inspireret af #timesup-kampagnen og opfordrer de artister, vi arbejder med, og vores kolleger til at bære en hvid rose til showet«, skriver gruppen Voices in Entertainment, der står bag initiativet, i et åbent brev.

Men filmbranchen klædte sig i sort til Golden Globes, har gruppen, der består af to kvinder fra pladeselskaberne Roc Nation og Interscope/Geffen/A&M og 15 andre kvinder, altså valgt en hvid rose som symbol på deres sympati med Time’s Up.

»Vi valgte den hvide rose, fordi den historisk set har symboliseret håb, fred, sympati og modstand«, skriver gruppen.

 

Ifølge Billboard skulle folk som Dua Lipa, Halsey, Kelly Clarkson, Cyndi Lauper, Rita Ora og Tom Morello allerede have meldt sig under fanerne.

Læs også: Rød løber ved Golden Globes: Fantasien levede trods blackout

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold