Prins Nikolai springer ud som model for Burberry

I weekenden viste Christopher Bailey sin sidste kollektion for Burberry efter 17 år som kreativ direktør, og han har indtil videre formået at gøre showet til det mest omtalte under denne sæsons modeuger. Særligt på grund af det store fokus på diversitet med de regnbuefarvede tern, som blev kollektionens dominerende tematik.

Men det har senere vist sig, at Burberry havde endnu et trumfkort i ærmet, da den 18-årige danske Prins Nikolai var hyret ind som model.

Iklædt en oversize frakke og bukser, samt skjorte og bukser i de signaturtypiske tern, gik Prins Nikolai ned ad catwalken, der også blev indtaget af en stjerneparade af modeller som Adwoa Aboah og Cara Delevigne.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold