Kom med bag Cardi B’s vilde Mugler-looks til Grammy: »Kappen kan tages af som et vådt kondom«

Kom med bag Cardi B’s vilde Mugler-looks til Grammy: »Kappen kan tages af som et vådt kondom«
Cardi B under sin Grammy-optræden søndag nat
Foto: Emma McIntyre/Getty Images

Cardi B gik all in til Grammy-uddelingen søndag nat. Hun startede med at stjæle opmærksomheden på den røde løber, men faktisk var hendes østers-Mugler-kjole fra 1995 ikke det eneste vintage-look, hun bar den aften. Faktisk var alle hendes tre outfits fra modehusets Fall 1995 couture-kollektion, og i en ny video følger Vogue Cardi og hendes stylist Kollin Carter i arbejdet med at udvælge og klargøre det ekstravagante kjoler.

»Cardi er et perfekt match til Muglers 1995-kollektion, fordi den handlede om grænseløshed og frygtløshed, og jeg føler, at det er alt, hvad hun er som kvinde«, siger Carter, imens kameraerne følger ham ankomme til Paris, hvor han skal finde de rigtige kjoler til Grammy-aftenen.

Vi følger også Cardi under flere fittings, hvor hun blandt andet får gjort fingrene længere i handskerne, så der er plads til hendes falske negle. Til hendes optræden sammensætter hun to outfits, da hun starter ned en stor kappe. »Den kan bare tages af – som et vådt kondom«, som Cardi siger det.

Derefter får hun en gigantisk påfugle-agtige fjerpragt påsat mod nummerets afslutning. Til gengæld kan vi se, at Cardi B ville have hatten på, men tilsyneladende ikke fik det til at fungere, da hun ikke havde den på under sin optræden.

Læs også: Rød løber: Mændene oppede sig for alvor ved en stærk Grammy-rød løber – men Cardi B løb med opmærksomheden

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold