Video: Snoop Dogg og Pharrell i genial 70’er-hyldest til den funky ‘So Many Pros’

Snoop Doggs kommende Pharrell-producerede album ‘Bush’ tegner til at blive et af årets store feel good-udspil – glem Kendricks politiske tanker og Kanyes storhedsvanvid, Snoop vil bare gerne have det sjovt.

Det er seneste smagsprøve, ‘So Many Pros’, endnu et godt bevis på. Udover det funky, dansevenlige beat, Snoop Doggs rapsang og Charlie Wilsons smørbløde røst, byder nummeret også på en virkelig sej video, som tager 70’ernes campy filmplakater under kærlig behandling. Videoen er instrueret af Francois Rousselet, som tidligere har skabt fængende billedsider til kunstnere som Kanye West, Jack White og Madonna.

‘Bush’ udkommer 12. maj og Snoop Dogg spiller til Fredagsrock i Tivoli den 24. juli.

Læs også: Video: Snoop Dogg og Pharrell leger pimps i det ydre rum

Læs også: Snoop Dogg laver seriøs tv-serie for HBO

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold