Fra ’Happy’ til ’Gold Digger’: 12 megahits, der oprindeligt skulle være sunget af andre

Diplo har i dag afsløret, af ‘Lean On’ originalt ikke skulle være sunget af Mø, men at tjansen blev tilbudt både Rihanna og Nicki Minaj. Det er dog helt normalt i popmusikkens verden, at demoer og produktioner bliver serveret til store stjerner, som så kan vælge og vrage. Her er 12 andre eksempler på hits, som til en start var tiltænkt andre artister.

1. Kanye West & Jay Z ’Niggas in Paris’
Hvem sagde nej: Pusha T

Pusha T er signet på Kanyes pladeselskab G.O.O.D. Music, og en dag lå det Hit-Boy-producerede beat i bunken, som Pusha T skulle lytte igennem. Men han var i sit dæmoniske hjørne, og da han hørte det skulle han angiveligt have sagt: »Det lyder som et videospil! Få det lort væk!« I stedet blev det brugt på ‘Watch the Throne’-samarbejdet mellem Kanye og Jay Z, banger-potentialet blev indfriet, og sangen blev det største hit fra albummet, der sammenlagt kastede syv singler af sig.

Læs flere eksempler på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 12 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold