14-årige Maurice spreder gode afrobeat-vibes med debutsinglen ‘Bestem dig’

Sommeren er vist officielt forbi, men vi forlænger den lige lidt mere med Maurices ‘Bestem dig’. Debutsinglen fra den 14-årige sanger er nemlig varm, hyggelig og bouncende afrobeat, der med sit boblende underlag vrider de sidste dråber sol ud af den klud, vi de seneste måneder har kaldt sommer. Det er gode vibrationer fra start til slut.

Maurice er signet på Sony, bor i Albertslund, og så er hans debutsingle ikke sådan lige undfanget ud af det blå: Bag ham står nemlig det samme musikalske og kreative hold, der har været med til at skubbe rapperen ZK frem over det seneste års tid.

Læs også: Hør 17-årige ZK få besøg af Sivas på ‘Drama’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold