Drake sagsøgt for at have stjålet samples til ’In My Feelings’ og ’Nice for What’

Drake sagsøgt for at have stjålet samples til ’In My Feelings’ og ’Nice for What’
Drake.
Foto: Christopher Polk/Getty Images for iHeartMedia

Sagerne om patentkrænkelse ruller i disse dage ind hos verdensstjernerne. Senest er hammeren faldet mod Katy Perry og hendes ’Dark Horse’, mens Lady Gaga er blevet anklaget for at have kopieret ’A Star Is Born’-megahittet ’Shallow’.

Nu er turen kommet til Drake og hans to ’Scorpion’-hits ’In My Feelings’ og ’Nice for What’. En kunstner ved navn Samuel Nicholas III (alias Sam Skully) har ifølge TMZ sagsøgt Drake for at have haft lidt for lange fingre i produktionen. Skully påstår, at hans nummer ’Roll Call’ er blevet samplet til ’In My Feelings’ uden tilladelse, mens han skulle have produceret beats, der er anvendt af Drake og bounce-rapperen Big Freedia til ’Nice for What’.

Sam Skully hævder, at han har udgivet sin musik, der dog ikke er tilgængelig online i skrivende stund, i New Orleans tilbage i 2000. Foruden Drake og Big Freedia rammer søgsmålet de tre pladeselskaber Asylum, Cash Money og Republic.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold