Mand spenderer en formue på Taylor Swifts guitar – og smadrer den straks

Mand spenderer en formue på Taylor Swifts guitar – og smadrer den straks
Taylor Swift i Stockholm. (Foto: TAS Rights Management)

I lørdags havde en mand fra det nordlige Texas spenderbukserne på. Under en velgørende auktion betalte han således (ifølge Consequence) 4.000 dollar, svarende til 26.500 kroner, for en guitar, der var signeret af selveste Taylor Swift.

Det var øjensynligt ikke, fordi han var fan af popstjernen. Ved overrækkelsen af præmien valgte manden således at smadre guitaren med en hammer.

Man kan gætte på, at guitardestruktionen er en reaktion på Taylor Swifts udtalte støtte til vicepræsident Kamala Harris i den igangværende amerikanske valgkamp.

Videoer af hændelsen er siden gået viralt, hvilket har fået arrangørerne bag auktionen, der fandt sted under den såkaldte Ellis County Wild Game Dinner i texanske Waxahachie, til at komme på banen.

I en udtalelse til WFAA lyder det, at mandens handling »ikke havde til hensigt at være tarvelig eller ondskabsfuld. Han kom bare med en munter erklæring, der viser utilfredshed med folk i underholdningsbranchen, som forsøger at påvirke politik«.

»Det var bare en sjov ting, der skete ved vores årlige begivenhed. Publikum syntes, det var sjovt«, tilføjer talsmanden. »Det vigtige er, at 100 procent af de indsamlede penge går direkte til lokale ungdoms- og landbrugsuddannelser. Til syvende og sidst vinder børnene og vil nyde godt af dette«.

Swifts støtte til Kamala Harris kom sammen med en fordømmelse af de falske billeder, som konkurrenten Donald Trump delte på Truth Social i august.

De AI-genererede billeder forestillede Taylor Swift og hendes fans og formidlede påstanden om, at både popstjernen og en stor bevægelse af Swifties støtter Trump i den igangværende valgkamp. »Jeg accepterer!«, skrev Trump i opslaget.

Siden Swifts udmelding har Trump udtalt, at han slet og ret »hader« popstjernen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af