Bottled in England – fandenivoldsk spilleglæde

En trommemaskine af kød og blod var hvad et godt fyldt Pavilion Junior telt blev lovet, da Bottled In England inviterede til håndspillet drum’n’bass i Roskildes aftensol. Med tusinder af hænder i vejret var det tydeligt, at publikum var klar på et basrave af dimensioner, men Daniel Vognstrup og August Dyrborg hold klogeligt gryden i kog med gyngende industriel dubstep.

Først efter knap 20 minutters drillende forspil lod duoen festen eskalere, og teltet eksploderede øjeblikkeligt i et inferno af rim, hænder og dundrende basfrekvenser.

Højdepunket var dog en gæsteoptræden fra Turboweekends Silas Bjerregaard, som med imponerende karisma og et matchende energiniveau perfekt udfyldte hullet mellem de to bagmænd. Hvor de mange opbygninger og energiudladninger blev en anelse monotone, bidrog Bjerregaard med den ekstra tyngde, der for en stund gjorde koncerten til mere end bare fest.

På tre kvarter demonstrede Bottled In England, at de har spilleglæde og fandenivoldskhed nok til at løfte en hvilken som helst teltdug. Finder duoen lidt flere strenge at spille på, kan der heller ikke herske tvivl om, at festen kan blive endnu mere mindeværdig, end hvad Pavilion Junior oplevede tirsdag aften.

Roskilde Festival: Se hele vores dækning

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af