‘Skam’: 7.000 danskere vil se første afsnit sammen – 300 bliver lukket ind

‘Skam’: 7.000 danskere vil se første afsnit sammen – 300 bliver lukket ind

Siden weekenden har man kunnet se de første fire klip fra ‘Skam’ sæson 3 på skam.p3.no – suppleret af diverse chat-samtaler og små Instagram-videoer.

Fredag samler klippene sig til et egentligt afsnit 1, og på søndag kan man så se eller gense afsnitspremieren sammen med en stor forsamling ligesindede skammere. Kulturhuset Absalon på Vesterbro inviterer nemlig til fællesvisning på storskærm klokken 20.45, og det er et arrangement, der mildest talt har været stor interesse for.

I skrivende stund har 1.000 mennesker tilmeldt sig Facebook-eventen, mens 5.700 har erklæret sig »interesserede«. Absalon har meddelt, at de har kapacitet til 300, så der bliver kø og kamp om pladserne.

Men om ikke andet er der mulighed for ‘Skam’-fest på Sønder Boulevard for de resterende med alt, hvad dertil hører af ‘Dejlig er jorden’-fællessang, dorulle-kastning og kollektiv gråd over, at William ikke er med i den nye sæson.

Tilmeld dig eventen HER.

Læs også: Lanceringen af ‘Skam’ er en genistreg

Læs også: ‘Stranger Things’-referencen i ‘Skam’ inkarnerer en af seriens helt store styrker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af