Joaquin Phoenix havde ét krav til castingen af de øvrige skuespillere i ‘Joker’

Joaquin Phoenix havde ét krav til castingen af de øvrige skuespillere i ‘Joker’
Joaquin Phoenix i 'Joker'.

Vi har tidligere skrevet om Joaquin Phoenix’ forberedelser til rollen som den sindsforstyrrede komiker Arthur Fleck i den omdiskuterede ‘Joker’. I et interview med The Hollywood Reporter afslører Josh Pais, som spiller Arthurs chef i det klovnebureau, han arbejder for, nu, at hovedrolleindehaveren kun havde et eneste krav, da instruktør Todd Phillips castede de øvrige roller.

»Jeg havde et møde med Todd. Han sagde ’Jeg elskede dit bånd (audition-bånd, red.). Jeg vil bare lige være sikker på, at du ikke er et røvhul, fordi når man har sådan et på settet, kan det virkelig ødelægge stemningen for alle.’ Joaquin havde nemlig sagt til Phillips: ’Jeg er ligeglad med, hvem du caster, bare sørg for at alle er virkelig gode skuespillere – og ikke er røvhuller’. Så jeg tror, jeg bestod testen«, fortæller Pais.

Josh Pais fortalte samtidig, at han virkelig nød at arbejde sammen med Phoenix, men at de primært interagerede med hinanden gennem deres karakterer og ikke så meget som kollegaer:

»Jeg følte, at vi kun klikkede som karaktererne. Mellem takes’ne sad han ofte bare og holdt fast i karakteren, eller, hvad han nu gjorde, når vi ikke filmene. På de tidspunkter var jeg mere en observatør og lidt sådan, ’Wow, det er Joaquin Phoenix, en af mine yndlingsskuespillere’ (…) Men når vi filmede, var vi begge opslugt af det. Det tror jeg godt, at man kan se i scenen«.

Læs også: ’Joker’ er optændt af vrede og afmagt – men farlig er den ikke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af