Henry Cavill vender angiveligt tilbage som Superman

Henry Cavill vender angiveligt tilbage som Superman
Henry Cavill i 'Batman v Superman: Dawn of Justice'.

Noget tyder på, at Henry Cavill ikke er færdig som Superman alligevel. Ifølge Deadline er skuespilleren på tale til at vende tilbage til rollen som Metropolis-helten – men ikke i en efterfølger til Zack Snyders ‘Man of Steel’-serie.

I stedet går rygterne på, at Warner Bros. overvejer, hvordan de kan genintroducere Superman til DCEU gennem cameos eller mindre biroller i ‘Shazam 2’, Dwayne Johnsons ‘Black Adam’ og ‘Aquaman 2’, der alle er i præproduktion.

De (næsten) færdige DCEU-film, ventede ‘The Batman’ og ‘Wonder Woman 1984’ samt James Gunns ‘Suicide Squad’, kommer dermed ikke til at genintroducere Superman, understreger Deadline.

Nyheden kommer kun få dage efter, at Zack Snyder præsenterede sit kommende ‘Justice League’-cut, der rammer HBO Max i 2021 – og koster i omegnen af 30 millioner dollars at realisere.

Planerne om at genintroducere Cavills Superman har således også fået rygtebørsen til at summe om, hvorvidt Zack Snyder nu får lov til at lave sine intenderede ‘Justice League 2’ og ‘Justice League 3’ – hvad der umiddelbart virker ret usandsynligt.

Ikke desto mindre må vi gå ud fra, at Cavill kun overvejer små cameoroller, hvis det betyder, at han i fremtiden kan skrive kontrakt på endnu en slagkraftig Superman-rolle i en solofilm eller lignende.

Han har tidligere afvist en mindre cameorolle i netop ‘Shazam‘, mens rygterne i 2018 gik på, at Cavill var færdig som Superman.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af