Ryan Reynolds lancerer selvironisk streamingtjeneste – men du kan kun se én film

Ryan Reynolds lancerer selvironisk streamingtjeneste – men du kan kun se én film
Ryan Reynolds hyldet med en stjerne på The Hollywood Walk Of Fame. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Ryan Reynolds er ukronet mester i at tage pis på sig selv og Hollywood. Det vidner hans nye samarbejde med det amerikanske teleselskab Mint Mobile om noget om: Her har han lanceret den selvironiske streamingtjeneste Mint Mobile+, som vel at mærke kun viser én film – Reynolds egen ’Foolproof’ fra 2003. 

På trods af det yderst begrænsede katalog har tjenesten integreret klassiske streamingfeatures som »Top 10 i USA« og de mere skæve »Original Originals« og »Unoriginal Originals« på sin hjemmeside. Derudover figurerer filmen med flere forskellige thumbnails, for at få det til at ligne, at tjenesten tilbyder et større filmkatalog end som så.

Tjenesten, som stadig er oppe at køre, er et humoristisk forsøg på at promovere Mint Mobile. Ved at tilføje et plus til selskabets navn, tager de pis på selskaber som Disney og Apple, der har lanceret deres egne streamingtjenester som led i den store streamingkrig.

»Alle tech-virksomheder skal have en streamingtjeneste«, skriver Reynolds på Twitter og tilføjer: »Så… jeg introducerer Mint Mobile+. Verdens mest overkommelige streamingtjeneste«.

Skuespilleren påpeger i øvrigt, at streamingtjenesten er gratis, men at den kun vil være frit tilgængelig indtil den kommende weekend. Så det er nu, du skal gribe chancen for at se ’Foolproof’ på repeat.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af