Will Smith laver sin første film efter Oscar-skandalen

Will Smith laver sin første film efter Oscar-skandalen
Will Smith i 2020. (Foto: Pablo Cuadra/WireImage)

Will Smith har fristet en tilværelse som persona non grata i Hollywood, efter han uddelte en lussing til Chris Rock ved Oscar-showet sidste år.

Flere planlagte film blev sat på pause – heriblandt ‘Bright 2’ hos Netflix – mens det endnu er uklart, hvornår Apple TV+’s Oscar-kandidat ‘Emancipation’, der skulle ligge klar på hylderne, kommer ud.

Men nu laver Will Smith ifølge Indiewire sin første film efter Oscar-skandalen. Det bliver dog ikke som skuespiller, men som producer på filmen ‘Brilliance’, instrueret af den debuterende instruktør Sharmeen Obaid-Chinoy.

Smith producerer ‘Brilliance’ via sit selskab Westbrook Studios i samarbejde med en af Hollywoods giganter, Paramount.

Fortællingen er en filmatisering af Marcus Sakeys sci-fi-bog af samme navn og handler – i et plotudgangspunkt, der minder om ‘Blade Runner’ – om en FBI-agent, der får til opgave at jagte den ene procent af befolkningen, der bliver kaldt »abnorms« eller »brilliants«, som har særlige evner.

Ifølge Indiewire er der tale om et passionsprojekt for Smith og manuskriptforfatteren Akiva Goldsman. De to har tidligere samarbejdet på ‘I, Robot’, ‘Hancock’ og ‘I Am Legend’.

Smith har endnu til gode at få sin første store skuespilrolle efter lussingen, men hans penge og producermagt kan altså stadig holde karrieren i gang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af