PlayStation-udvikler buldrer mod fans: »Køb dit spil til fucking fuld pris«

PlayStation-udvikler buldrer mod fans: »Køb dit spil til fucking fuld pris«
'Days Gone'. (Foto: PlayStation)

PlayStation satsede stort på actionspillet ‘Days Gone’, der efter en lunken modtagelse hos både fans og kritikere floppede ved lanceringen i 2019.

Spillet har dog siden hen oplevet en mindre renæssance, efter det har været på udsalg og derefter været en del af PlayStation Plus’ line-up, hvor man kan downloade spillet gratis, hvis man er medlem.

På trods af den voksende fanbase harcelerer spillets instruktør og manuskriptforfatter, John Garvin, nu i en podcast mod dem, der ikke har købt spillet til fuld pris.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I podcasten, hvor Garvin talte med spildesigner-legenden David Jaffe, var han klar i mælet: »Hvis du elsker et spil, så køb dit spil til fucking fuld pris.«

Det sure opstød kommer i kølvandet på en rapport fra Bloomberg, der afslørede, at en efterfølger til ‘Days Gone’ er blevet droppet på grund af spillets manglende succes og skuffende salgstal ved lanceringen.

PlayStation har dog ikke helt droppet understøttelsen af ‘Days Gone’-universet helt. De annoncerede for nylig, at spillet udgives til PC den 18. maj med flere grafiske og tekniske forbedringer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af