Actionfyldt fly-scene giver håb for ‘Uncharted’-filmatisering med Tom Holland – se klippet her

Actionfyldt fly-scene giver håb for ‘Uncharted’-filmatisering med Tom Holland – se klippet her
Mark Wahlberg og Tom Holland i 'Uncharted'. (Foto: Sony Pictures)

Det er ikke mange positive historier, vi har hørt om filmatiseringen af PlayStations efterhånden legendariske serie ‘Uncharted’ med Tom Holland i hovedrollen som skattejægeren Nathan Drake.

Alligevel må man give filmen lidt anerkendelse, for et nyt klip viser, at den i hvert fald prøver at gengive bare en snert af de vilde actionsekvenser, som spillene er så kendte for.

Klippet starter i et transportfly, hvor Tom Holland prøver at undgå en flok skurke, hvilket ender med, at han kastes ud af flyet og– ja, du bør næsten selv se det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den actionfyldte scene er ret vild i sig selv, men lægger sig faktisk også ganske tæt op ad en original scene fra det tredje spil i serien, ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’, hvilket kun gør den endnu mere imponerende.

‘Uncharted’-filmatiseringen byder ud over Holland i hovedrollen på Mark Wahlberg i en mentorrolle, imens Antonio Banderas indtager skurkerollen.

Som om det ikke er nok, dukker Pilou Asbæk åbenbart også op i en mindre rolle, hvilket blev afsløret i filmens seneste trailer.

‘Uncharted’ får premiere i danske biografer den 10. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af