Kim Kardashian i modvind efter karriereråd til kvinder: »Let røven og kom i sving«

Kim Kardashian i modvind efter karriereråd til kvinder: »Let røven og kom i sving«
Kim Kardashian. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Kim Kardashian er kommet i modvind på sociale medier efter et interview med Variety.

I en video diskuterer Kim og hendes søstre, Khloé og Kourtney, samt deres mor Kris Jenner familiens forretningsimperium.

Da Kim bliver spurgt om det bedste råd til kvinder, der gerne vil jagte samme succes som hendes familie, svarer hun ganske kontant: »Let røven og kom i sving«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det stopper dog ikke der, for hun tilføjer i samme ombæring:

»Det er som om, at ingen gider arbejde nu til dags. Du er nødt til at omringe dig med folk, der gider arbejder«, siger Kim. »Skab et godt arbejdsmiljø, hvor folk elsker deres arbejde, for du har kun ét liv. Ingen giftige arbejdsmiljøer«.

Udmeldingen er ikke faldet i god jord online, hvor flere påpeger, at Kardashian-søstrene er født ind i velstand og rigdom, som de færreste nogensinde kommer i nærheden af.

Samtidig påpeges det også, at netop Kim Kardashian tidligere er blevet kritiseret for elendige arbejdsvilkår og et dårligt arbejdsmiljø for hendes ansatte.

Som Complex skriver, blev hun sagsøgt i 2021 af tidligere ansatte, der blandt andet anklagede hende for at nægte dem spisepauser og for ikke at betale dem løn for overtid.

Alle anklagerne blev afvist af Kardashians repræsentanter, men med det nylige interview har en tidligere ansat nu meldt sig i koret af kritikere på Twitter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af