Kim Kardashian får polititilhold efter dødstrusler fra stalker: »Pete må og skal dø denne weekend«

Kim Kardashian får polititilhold efter dødstrusler fra stalker: »Pete må og skal dø denne weekend«
Kim Kardashian og Pete Davidson til Met Gala 2022. (Foto: Gotham/Getty Images)

En dommer har tildelt Kim Kardashian et midlertidigt polititilhold mod en stalker, der har truet hendes familie, heriblandt Pete Davidson og hendes fire børn.

Juridiske dokumenter afslører flere voldsomme breve fra stalkeren, som har truet Kardashian på livet og lavet »flere foruroligende seksuelle referencer«, ifølge realitystjernen. Det skriver mediet Blast.

I anmodningen om polititilholdet, som er trådt i kraft, tilføjer Kardashian: »Der er absolut ingen grund til eller berettiget formål for, at han kontakter mig«.

Ifølge den unavngivne mand, som Kardashian aldrig har haft kontakt med, har både hun og Pete Davidson gjort noget, som har placeret dem på hans såkaldte hit list.

Det vides ikke, hvad årsagen til dette faktisk er, men den besatte fan skriver desuden: »Pete må og skal dø denne weekend«.

Det er ganske forståeligt, at Kim Kardashian reagerer prompte på sin stalkers trusler, for hun har tidligere været igennem en traumatiserende oplevelse.

I 2016 blev hun udsat for et røveri, hvor hun blev kneblet og truet med pistol af tyvene, der senere stak af med smykker for millioner af kroner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af