Gerningsmand bag Kim Kardashian-røveri i Paris taler ud: »Har jeg dårlig samvittighed? Nej, overhovedet ikke«

Gerningsmand bag Kim Kardashian-røveri i Paris taler ud: »Har jeg dårlig samvittighed? Nej, overhovedet ikke«
Kim Kardashian. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Da Kim Kardashian i 2016 blev udsat for et voldsomt røveri i Paris, gav det ikke gerningsmændene dårlig samvittighed.

Heller ikke selvom Kardashian blev bagbundet og kneblet, imens hun troede, at hun både ville blive voldtaget og efterfølgende dræbt.

Det fortæller Yunis Abbas, en af mændene bag røveriet, i et interview med Vice. Det sker, da han er blevet løsladt efter 22 måneders fængsel på grund af helbredsårsager.

I interviewet forklarer han, hvordan den 12 mand store gruppe, der planlagde kuppet, havde holdt øje med på Kim Kardashian på Instagram og Snapchat:

»Vi vidste alt det her fra sociale medier. Vi vidste, at hun ville komme til Fashion Week, så vi tog derhen for at lave rekognoscering, så vi var helt sikre«, siger han.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abbas formåede at flygte, men blev i sidste ende anholdt på grund af dna, som han havde efterladt, da han overmandede en af vagterne.

Skal man tro hans forklaring, skyldtes røveriet, at Kardashian simpelthen selv var skyld i det:

»Jeg så en af hendes serier, hvor hun smider diamanter i poolen i et afsnit af ‘Keeping Up With the Kardashian’. Jeg tænkte, at hun har masser af penge. Den kvinde er fuldstændig ligeglad«, siger han.

I samme ombæring afslører han, at selvom han fuldt ud forstår, hvis Kardashian er traumatiseret over oplevelsen, så ligger han ikke søvnløs over sine handlinger:

»Da hun smed om sig med penge, var jeg der bare for at indsamle dem, og det var sådan set det. Har jeg dårlig samvittighed? Nej, overhovedet ikke. Jeg er ligeglad«, konkluderer Abbas.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af