Kim Kardashian fortryder sit kontroversielle »let røven og kom i sving«-råd til kvinder

Kim Kardashian fortryder sit kontroversielle »let røven og kom i sving«-råd til kvinder
Kim Kardashian. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Da Kim Kardashian tidligere på året diskede op med karriereråd til kvinder, der gerne ville have gang i karrieren, gik det ikke helt som smurt.

Her forklarede influencer-stjernen, at hvis man ønskede samme succes som hendes familie, var der kun én vej: »Let røven og kom i sving«.

Det svar blev ikke modtaget positivt. I stedet blev det én stor joke online, og Kardashian fortæller nu, at hun fortryder, hvordan budskabet blev serveret:

»Det skulle ikke forstås som en generel udtalelse rettet mod kvinder. At jeg ikke respekterer arbejde eller ikke tror, at de arbejder hårdt«, siger hun i traileren for den nye sæson af ‘The Kardashians’.

»Jeg er klar over deres indsats. Det blev taget ud af kontekst, men jeg er virkelig ked af, hvis det blev misforstået«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det kontroversielle budskab faldt i forbindelse med et interview til Variety, hvor Kim Kardashian udtalte, at arbejdsmoralen nu til dags var jammerlig.

»Det er som om, at ingen gider arbejde nu til dags. Du er nødt til at omringe dig med folk, der gider arbejde«, lød det fra Kim.

Hun tilføjede, at det desuden var vigtigt at skabe gode omgivelser for sine ansatte: »Skab et godt arbejdsmiljø, hvor folk elsker deres arbejde, for du har kun ét liv. Ingen giftige arbejdsmiljøer«.

Sidste del af citatet faldt, trods hensigterne, heller ikke i god jord. Det skyldes ikke mindst, at Kardashian tidligere er blevet kritiseret for dårlige arbejdsvilkår, hvilket førte til et søgsmål i 2021 fra tidligere ansatte.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af