Ashley Graham, Gabourey Sidibe og Danielle Brooks fejrede kampdagen med Lane Bryant

Mange brands er selvfølgelig klar til at gøre Kvindernes internationale kampdag til et branding-event, og vi siger ikke, at det ikke er tilfældet med Lane Bryants video, hvor blandt andre Ashley Graham og skuespillerne Gabourey Sidibe og Danielle Brooks medvirker. Men i det mindste har det amerikanske tøjmærke i en årrække gjort feminisme til en af sine mærkesager.

»Lane Bryant blev startet af en kvinde, og i mere end 110 år har vi arbejdet mod en verden uden mærkater«, siger fortællerstemme i starten af videoen.

Måske corny, men desværre stadig relevant, især når kvinderne, der leverer budskabet er nogle af de større kvinder, som stadig kæmper for at blive taget seriøst i moden – og udenfor.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Happy International Woman’s Day Y’all!!??????

Et opslag delt af A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) den

Ashley Graham, der har medvirket i flere Lane Bryant-kampagner, delte selvfølgelig også en hilsen på sin Instagram-profil for at fejre gårsdagens kampdag.

Læs også: Folk er sure over ny Vogue-forside – Ashley Graham svarer igen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af