Ugens bedste sneaker-nyheder – Fodboldfeber hos Adidas, Air Max Deluxe-comeback og ekstremer fra J.W. Anderson og Converse

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Foto: Sneakersnstuff

Nike Air Max Deluxe-comeback

Nike har haft travlt de seneste par år, hvor relanceringer af ‘Air Max’-modeller og nye colorways har fyldt meget i sneaker-verdenen. En af de silhuetter, som dog er gået en smule under radaren er ‘Air Max Deluxe’-silhuetten fra 1999. Sneakeren er ellers bygget på samme mellemsål som ‘Air Max 97’, der muligvis er den sneaker, som har taget mest ejerskab over det generelle sneaker-landskab siden den blev genudgivet.

Ikke desto mindre er Nike nu klar med en interessant release på ‘Air Max Deluxe’, der meget vel kan komme til at sætte skub i modellen. Det er en flashy, næsten sci-fi-inspireret version med en farvelade af blå, grå, orange og sort på overdelen samt orange luftpudder, der bliver sluppet løs. 

Den nye ‘Air Max Deluxe’ lander den 26 juli, hvor den blandt andet kan købes hos Sneakersnstuff for 1649 kroner.


Foto: Rezet Store

Stadig fodboldfeber hos Adidas

Som nedtakt til VM i fodbold, er Adidas klar med endnu en fodbold-inspireret sneaker. Netop de fodbold-inspirerede lanceringer har fyldt en hel del hos Adidas de sidste par år, hvor ‘Copa’-samarbejdet med Gosha Rubchinskiy står klarest i erindringen.

Men nu er Adidas altså klar med den nye model ‘Sobakov’, der trækker på tydelige referencer fra ikoniske modeller som ‘Spezial’, ‘Samba’ og ‘Ace’ med gummisålen og de markante tre striber. 

Den nye model kommer i en henholdsvis sort og hvid colorway. Den er netop landet og kan blandt andet købes hos Rezet Store til 1000 kroner.


Continental 80 i nye farver

Ligheden mellem Adidas’ Continental 80-model og Yeezy Powerphase-modellen er iøjnefaldende. Og nu er Adidas klar med en ny colorway af den retro-inspirerede model, der første gang blev relanceret tilbage i sidste måned, hvor den var en del af YUNG-serien.

Seneste skud på Continental 80-stammen er en grå colorway med neongule detaljer langs siden. Den nye colorway er allerede landet hos Foot Locker, hvor den kan klikkes hjem for 800 kroner.


Foto: Fra Kim Kardashians Instagram

Kim Kardashian teaser flere Yeezy-sneakers

Som vi skrev om tidligere på ugen, brugte Kim Kardashian forleden Instagram Story til igen at tease for nye Yeezy-sneakers. Der var tale om henholdsvis en ny version af Yeezy 700 med reflekterende striber på siden og Yeezy Boost 350 V2 med transparente detaljer. Begge i grå og hvide colorways.

Som altid kan der kun gisnes om en releasedato for de nye styles, men noget kunne tyde på, at Yeezy Boost 350 V2-modellen i hvert fald snart kommer i handlen, da Kanye West allerede selv har teaset for den på Twitter for flere måneder siden.


Ronaldos kinesiske sneakereventyr

Hvis Cristiano Ronaldo kan sælge sneakers bare halvt så godt, som han kan sælge fodboldtrøjer (Læs: der blev solgt trøjer med hans navn på ryggen for 400 millioner kroner de første 24 timer efter hans skifte til Juventus forleden), så bliver det spændende at følge salget af den nye ‘Nike EXP-X14 CR7’. Modellen, der minder lidt om den succesfulde løbesko ‘Zoom Fly’, lander nemlig nu i en eksklusiv rød og hvid Kina-colorway i anledning af Cristianos Ronaldos CR7 Tour, der lige nu har bragt ham til netop Kina. 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano) den

Der er endnu ingen officiel releasedato på den nye colorway, men noget tyder på, at den snart lander. Så bliver spørgsmålet bare, om den kun bliver sluppet fri i Kina, eller om den rent faktisk også bliver tilgængelig globalt.


J.W. Anderson og Converse går til ekstremerne

J.W. Anderson og Converse har fået etableret et stærkt samarbejde siden de første gang slog pjalterne sammen i forbindelse med designerens SS18-kollektion, som han viste under Pitti Uomo sidste år.

Indtil videre har samarbejdet både budt på All Star 70’-modellen fra Converse i glimtende versioner og versioner, som har omfavnet tidens hang til logomania-tendensen. Nu er de to parter imidlertid klar med en række nye colorways, som vi allerede så første gang, da J.W. Anderson viste AW18-kollektionen i vinter.

Og ja, det nye udspil går til ekstremerne rent æstetisk. Serien er døbt ‘Toy’ og har en latex-agtig overdel og såler, der arbejder med samme gennemsigtighed som vi også har set i Virgil Ablohs samarbejde med Converse. Samtidig har JWA været ekstra legesyg i udvælgelsen af snørebånd.

 

I alt byder serien på fire forskellige colorways – henholdsvis to i den høje model og to i den lave. De er netop blevet lanceret og kan for eksempel købes hos Voo Store.

Også den populære logomania-version fra samarbejdet, som allerede ramte butikkerne første gang i 2017, er blevet genudgivet. Der er stadig tale om den sorte og hvide colorway, som vi har set før, men også en rød udgave har nu sneget sig med ind. De tre modeller kan ligeledes shoppes hos Voo Store.


Nye versioner af Louis Vuittons statement-sneaker

Mens vi venter på at Louis Vuittons første sneakers med Virgil Abloh som afsender lander, har det franske modehus travlt med andre sneaker-projekter. For eksempel har modehuset netop designet en eksklusiv colorway af ‘Archlight’-modellen, der rammer perfekt ind i den futuristiske sneaker-tendens med dens volumniøse sål og tekniske overdel.

Den nye colorway i hvid, orange og blå er lavet eksklusivt til Le Bon Marché og 24 Sévres. Den er netop blevet sat til salg online hos sidstnævnte.


Nye billeder af ASAP Rockys alliance med Under Armour

Vi har efterhånden ventet meget længe på ASAP Rockys første sneakerudspil for Under Armour. Om end det er blevet teaset for adskillige gange, er der stadig ikke meldt en officiel releasedato ud. 

Men nu er der i hvert fald igen landet nye billeder af den skater-inspirerede sneaker, der trækker tydelige referencer til Osiris D3. Og de giver det hidtil bedste billede af den sorte sneaker, der rent æstetisk er som taget ud af start 00’erne. 

Der er også kommet andre billeder frem på Instagram, der viser, at ASAP Rocky har fået inkorporeret en ganske cool detalje på sneakerens pløs, hvor der står skrevet: »Designed by yours truly in association with Under Armour«

Vi håber snart at se sneakeren i handlen.


Raf Simons sneakers i Calvin Klein-regi

Det kan godt være, at cowboystøvlerne og den moderniserede version af Chelsea-støvlen er det dominerende fodtøj i Raf Simons’ Calvin Klein-univers. Men han vil selvfølgelig også være med, når det kommer til luksussneakers. I en årrække har Raf Simons i samarbejde med Adidas vist, hvordan man designer futuristiske og chunky silhuetter. Den erfaring bringer han nu i spil hos Calvin Klein.

Med den nye ‘Drawcord Athletic’-model, der kommer i tre forskellige colorways, formår Raf Simons at omfavne alle tidens store tendenser med elementer fra både trail, sokkedesignet og de chunky såler. Og så ligner detaljen på sneakerens hæl noget som vi tidligere har set på hans ‘Response’-sneaker fra Adidas.

Den nye model er sat til salg hos Calvin Klein i USA, men kan umiddelbart endnu ikke købes hjem til Danmark. Vi satser dog på, at det snart bliver muligt, når AW18-kollektionen fra 205W39NYC-linjen også rammer den danske CK-webshop.


Burberry vil også markere sig

Luksussneakers med de ikoniske modehuse som afsendere fylder mere og mere i modebilledet. Men Burberry har i modsætning til brands som Gucci, Prada og Balenciaga endnu ikke fundet fodfæste i trenden. Det lader dog til, at det britiske modehus agter at lave om på det faktum.

I hvert fald er Burberry klar med en ny, interessant high top-model med den populære chunky sål. Udspillet kommer i en monokrom colorway, der forener materialer som neopren, ruskind og mesh.

Sneakeren er tilgængelig hos Burberry nu.


Fendi vil også lege med

Heller ikke Fendi, der ellers virkelig har oplevet en revitalisering de seneste sæsoner, har for alvor formået at slå igennem med sneakers endnu – også selvom de har sluppet en række interessante sokkedesigns. Men ja, nu er det italienske modehus klar med en ny, interessant model.

Der er tale om Fendis take på de populære løbeskossilhuetter med den bombastiske sål og tekniske overdel. Den hvide overdel præges også af flere transparente detaljer, der betyder, at du skal gøre dig umage, når du vælger hvilke sokker, du styler under.

Den nye model kan allerede nu forudbestilles hos Fendi, men vil ikke blive leveret før tidligst den 30. oktober.

Læs også: Kim Kardashian teaser nye Yeezy-sneakers på sin Instagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af