Naomi Campbell kaster kærlighed efter ungt dansk brand

Naomi Campbell kaster kærlighed efter ungt dansk brand
Naomi Campbell på catwalken til Dolce & Gabbanas show i Milano i juni (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

Når man skal frem i dagens modebranche, så handler det ofte om magtfulde venner, influencers og Instagram-følgere, men nogle gange skal man også bare være godt gammeldags heldig – og dygtig, selvfølgelig. Det kan den danske designer Amir Hassan, der står bag brandet Twelvepieces, skrive under på.

Da Copenhagen Fashion Week løb af stablen i sidste uge, besøgte supermodellen Naomi Campbell CIFF-messen i Bella Centret, hvor hun var en del af udstillingen ‘Enlightenment’ og havde lavet tæpper med inspirerende citater i samarbejde med den grafiske designer Peter Saville.

Under besøget gik hun også en runde blandt de mange stadeholdere af nye og etablerede brands, som viste deres bud på næste års sommergarderobe frem for butiksindkøbere og presse. På et tidspunkt kom hun forbi Hassan og Twelvepieces.

Amir Hassan (til venstre) tager imod Naomi Campbell i sin stand

»Hun stoppede selv op ved vores stand og gik direkte hen til første stativ og spurgte, hvad er det her? Hvem har lavet det? Og så gik jeg i gang med at fortælle om vores dansk-egyptiske brand«, fortæller en tydeligvis glad Hassan efter modeugen.

»Hun sagde med det samme, jeg er nødt til at dokumentere det her, fordi det er fantastisk, og så tog hun sin mobil frem og begyndte at filme hele kollektionen og endte også med at sige, jeg må have dit kort. Du hører fra mig. Det her er fantastisk«.

Twelvepieces har delt nedenstående video fra Campbells besøg.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv om Hassan ikke har hørt noget fra Campbell endnu, så har han fået at vide, at hun kun havde stoppet op ved tre brands på sin tur igennem messen, så han er forhåbningsfuld.

»Det er selvfølgelig endnu et skulderklap, som kun giver mig motivation og opbakning til at fortsætte«, siger Hassan, der viste Twelvepieces’ tredje kollektion, ‘Fatamorgana’, på CIFF-messen.

Kollektionen fortsætter hans inspiration fra Egypten, hvor hans familie har rødder, og blander den med streetwear. Ligesom tidligere indeholder kollektionen 12 styles, der af brandnavnet.

Læs også: Hold øje med danske Twelvepieces’ politiske streetwear: »Folk skal tvinges til at tage stilling«

Twelvepieces’ stand på CIFF

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af