Ugens bedste sneaker-nyheder – Selena Gomez’ egen Puma, retro-modeller og dekonstruktion

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Ambush sætter sit luksus præg på Nike

Yoon Ahn er ikke blot smykkedesigner for Dior, hun står også bag brandet Ambush, der de seneste ti år kun er blevet større. Hendes seneste samarbejde med Nike er en hel kollektion, der bringer hendes futuristiske og luksuriøse æstetik til Nikes sportsdesign.


På sneaker-siden har hun blandt andet lavet denne Air Max 180, der har fået en mellemhøj booty, som er med til at skabe de futuristiske undertoner. Mens kollektionen kommer i salg nu ved udvalgte events i udlandet, så forventes Air Max 180-sneakeren at landet i foråret 2019.


Selena Gomez får sin egen Puma-sneaker

Efter at have været kampagnemodel for Puma igennem længere tid, får Selena Gomez nu lov til at for alvor at sætte sit præg på sportsmærket. Det sker den 12. december, hvor hendes ‘Strong Girl’-kollektion kommer i salg hos Puma.


Den inkluderer også hendes første egen sneaker, SG Runner, der er en en hvid sneaker med knit-overdel og gummisål.


Puma genopliver CELL Venom

Sportsmærkets seneste bud på en retro-sneaker med volume i sålen er 90’er-silhuetten CELL Venom, som nu releanceres i en opdateret version, der selvfølgelig bruger nye materialer og produktionsteknikker.


Efter at modellen blev teaset på Hypefest i oktober, kommer de to første colorways i salg den 6. december hos Puma og koster 900 kroner.


Nike klar med ny retromodel

Mens Nike henter elementer fra tidligere Zoom-silhuetter, som for eksempel Zoom Command, så er den nye Zoom 2K en ny model, der spiller på 90’er- og 00’er-koder, som Nike også skilter tydeligt med, når de skriver 2000 på snøresystemet.


Skoen lander i salg den 26. december til det store post-jul handelscirkus og inkluderer ud over en neoprensok også Zm Air-logoet, der låner heftigt fra Air Max Plus’ Tn-markør.


Mere glimmer fra Miley Cyrus og Converse

Der er fest og farver, når popstjernen sætter sit præg på Converse. Det har vi set før, og nu er de klar med nye versioner af deres Chuck Taylor All Star-samarbejde – og tøjkollektion.


Der er både glimmer og lak på de nye versioner, ligesom Converse-logostjernen dekorerer mellemsålen på flere modeller. De nye designs er til salg hos Converse nu.


Nike dekonstruerer igen

Der kan snart ikke spindes mere guld på dekonstruktionstendensen – og så alligevel. Nike er i hvert fald klar med et stærkt bud på deres AF-AF1-model, hvor dekonstruktionen er taget skridtet videre, end vi kender fra for eksempel ‘The Ten’-samarbejdet.


Her er det ikke bare frynsede kanter, fjernet padding og synlige sting, der udgør looket. Der er også optegnede streger og markeringer, som om det var noter på en prototype. Det skaber et sjovt og unikt work-in-progress-agtigt look. Det vides endnu ikke, hvornår den kommer til salg.


Adidas laver sneaker til Footlocker

Der bliver tit lavet eksklusive colorways til skobutikker, men nu har Adidas lanceret deres Tresc Run, om i hvert fald indtil videre kun forhandles hos Footlocker, hvor den koster 850 eller 1.000 kroner alt efter størrelsen.


Modellen, der blander en retro-overdel med en Boost-mellemsål inkluderer også godt med farver i de to første colorways – selv sålen er fuld af farver.


Adidas klar med ZX 4000 OG

Ja, længe leve arkiverne – og nostalgi. Adidas har nu været nede og finde ZX 4000-modellen frem og genskaber nu den gamle colorway, der inkluderer ‘Carolina blue’-farven på diverse detaljer, og som giver skoen med Torsion-systemet kant. Den kommer i salg den 8. december og koster 900 kroner hos Naked, hvis du altså bliver udvalgt i deres ‘first-come first-serve’-raffle, som slutter mandag den 3. december.


4D spreder sig hos Adidas

Det er stadig en eksklusiv – og i hvert fald dyr – sål, men Adidas’ 3d-printede Futurecraft 4D-sål spreder sig stille og roligt til flere og flere modeller hos den tyske sportsgigant. Dette er den seneste model, FUTURECRAFT 4D-5923, der blander hi-tech-sålen med en helt enkel, retrooverdel i nubucklæder og ruskind. Det vides endnu ikke, hvornår den bliver sat til salg.


Balenciaga dyrker sin egen hype

Det var uden tvivl Demna Gvasalia og hans Triple-S-model, der startede hele stormfloden af sneakers med voluminøse såler og far-vibes, og det har Balenciaga selvfølgelig også udnyttet ved at slippe alverdens colorways af den sindssygt dyre sko.


Nu er de så klar med en ny variant, der toner farverne ned og giver den i forvejen opsigtsvækkende mellemsål mere opmærksomhed ved at lade noget af den være i gennemsigtigt plastik. Det klæder det, men prisen gør stadig ondt. 5.950 kroner koster den i Balenciagas webshop.

Læs også: Muf10 i INPUT: »Det er rapperne, der markedsfører moden lige nu«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af