Fagget Fairys

Et kort sekund er jeg lidt bekymret. Kan Fagget Fairys ikke helt leve op til de forventninger, der har bygget sig op over de sidste par år? Singlen og titeltracket er nemlig en sand lesbisk hymne af en electro-banger, der dog let når sidste udløbsdato, og når åbningsnummeret ‘Roll the Dice’ lægger ud med samme electro-tendenser og simple engelske strofer, er det altså, at bekymringen indtræffer.

Den forsvinder dog allerede, når samme ‘Roll the Dice’ introducerer Balkan-horn og tør holde igen med forkromede hooks. Og når ‘All I Want’ bagefter sætter i gang med sin tunge dubstep-synthbas, så ånder jeg lettet op. Fagget Fairys formår nemlig at levere et varieret debutalbum, der rækker langt udover de sidste års electro-optur – og efterfølgende nedtur.

Mc Ena er også vokset med opgaven og imponerer specielt på ‘All I Want’ og ‘Watch My Back’, hvor hun er lige så meget sanger som ‘bare’ live-krydderi. Lyrikken er dog ikke hendes stærke side, hvilket selvfølgelig er tilforladeligt på et klubsoundtrack, men ikke desto mindre enerverende til tider. Derfor er det som regel også bedst, når hun udfolder sig på sit bosniske modersmål.

Det er dog stadig Enas vokal, der binder albummet sammen, når duoen kaster sig ud i deres genremix. Bedst er de på førnævnte ‘All I Want’ og ‘Watch My Back’, på den groovy Balkan-hyldest ‘Oci’ og med ‘This Thing I Do’s dragende dub. Forventningerne indfriet.

Du kan eksklusivt streame albummet ‘Feed the Horse’ på Fagget Fairys’ Soundvenue-profil HER.

Fagget Fairys. 'Feed the Horse'. Album. Music For Dreams/VME.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af