‘Untitled Unmastered II’ på vej?: Kendrick Lamar har mere materiale i baghånden

‘Untitled Unmastered II’ på vej?: Kendrick Lamar har mere materiale i baghånden

Glæden har knap nok lagt sig efter i fredags, hvor Kendrick Lamar tryllede ‘Untitled Unmastered’ ud af ærmet, men hvis man skal tro rapperens trofaste producerven Sounwave, er Kendricks skattekammer ikke udtømt for uhørte ‘To Pimp a Butterfly’-numre endnu.

I et interview med Complex fortæller Sounwave om sin involvering i albummet:
»Vi har mange optagelser, især fra dette album. Der er mange optagelser, som folk ikke har hørt, hovedsageligt fordi vi ikke kunne få clearet visse samples. Det var sange, som vi virkeligt elskede, og hvor det gjorde ondt, at vi ikke kunne have dem på albummet. De indeholder også vigtige budskaber, så Kendrick vil virkelig gerne dele dem med verden. Så hvorfor ikke dele disse optagelser?«

Om disse optagelser nogensinde ser dagens lys er naturligvis svært at sige. Når det handler om samples er det altid et juridisk minefelt, men det lyder jo tilsyneladende som om, at både Sounwave og Kendrick vil kæmpe en brav kamp for, at materialet en skønne dag når ud til omverdenen.

På en kort bemærkning afslørede Metro Boomin’ fornylig, at han arbejder på nyt materiale med King Kendrick. Det er jo også en slags trøst.

Læs også: Disse 10 album skal du høre i marts – med Kendrick, Kill J og Iggy Pop

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af