Premiere: Roskilde-aktuelle Soleima daser til tropisk sommerpop på ‘Wasted’

Den danske sangerinde melder sig slumrende nonchalant og selvsikkert ind i den verserende kamp om årets sommerhit. ‘Wasted’ landede ganske vist lidt tidligere på måneden, men nu har det tropiske popnummer fået en billedside, der komplementerer sangens døsige stemning på fornem og yderst skarp manér.

Sarah Mariegaard daser rundt i en rød badering i en forladt urban pool i den nye video, som befolkes af en gruppe stumme piger og desuden byder på både vippesurf og slangende dansemoves på en bunke fiskegarn. Umiddelbart er det måske ikke den oplagte opskrift på rendyrket sommerstemning, men de varme temperaturer og stegende solstrejf oser ud fra billederne som sløret varmeflimmer i videoen, der er lavet i samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects.

Det går hånd i hånd med ‘Wasted’, der vælter sig i optimistiske synthhorn og calypso-inficerede melodier, mens det poppede hiphop-beat ruller tilbagelænet af sted mod det søde omkvæd. Soleimas æggende vokal kroner som vanligt hele baduljen med sine eksotiske bevægelser, der danser gennem øregangene og falder klæbende til ro på hjernen.

Det er uden tvivl en del af setlisten, når Soleima spiller på Roskilde Festival på mandag. Det er på Countdown kl. 15.00.

Læs også: Roskilde Festival: 10 bud på årets ultimative lejrsang – plus tre gamle jokere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af